Gezicht


We vinden het belangrijk om er goed en verzorgd uit te zien. 

Salon Jacintha wil u daar graag bij helpen door het opstellen van een persoonlijk behandelplan n.a.v. een persoonlijk gesprek. 

  

Wat is de huid ?

Onze huid is in vele opzichten belangrijk en veel meer dan zomaar het omhulsel van ons lichaam.

Het is daarom van belang dat de huid goed en regelmatig verzorgt wordt. Maar iedere huid is anders en daarom is een huidanalyse belangrijk. Naar aanleiding hiervan maken we het behandel plan en kunnen we zo uw huid onderhouden en zelfs verbeteren. Vanzelfsprekend is de conditie van de huid ook genetisch bepaald maar voeding en de verzorging van de huid spelen ook een belangrijk  rol.

 

Schoonheid /Merk

Salon Jacintha werkt onder meer met het merk Nouvital.

Nouvital Cosmetics  is een modern Nederlands cosmeticabedrijf. De productverpakkingen voor de consument zijn alleen verkrijgbaar bij de erkende schoonheidssalons.

 

Productinformatie

Nouvital Cosmetics voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen en de producten worden geproduceerd volgens de richtlijnen van de Europese wetgeving. Nouvital werkt voornamelijk met grondstoffen van natuurlijke oorsprong. Alle dagcrèmes bevatten een zonnefilter. Verder zijn de producten parabeenvrij en niet op dieren getest.

Crèmes en emulsies worden geleverd in moderne airless pompflacons. Deze zijn praktisch en hygiënisch in gebruik. Daarnaast worden een aantal consumentenverpakkingen, waaronder maskers en peelings, in tubes geleverd.

Salon Jacintha is aangesloten bij de brancheorganisatie ANBOS.

ANBOS is representatief voor de hele schoonheidsverzorgingsbranche. De organisatie wordt erkend als de woordvoeder van de schoonheidsspecialisten, zowel binnen de branche als door de overheid en nationale en internationale organisaties.

 

>> lees meer